Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykologi.

26/12 2018

det finns något inuti
som längtar ihjäl sig
som bara vill ha dig
som viskar ditt namn

-

jag trodde det bara
var en skenförälskelse
men det var nog så
att jag liksom ville ha dig
ganska mycket
men jag vågade inte

ifall att även du skulle
lämna mig
ensam

så jag låtsades
i mitt stilla sinne
att jag kommit över dig
men sanningen är en annan

du är i högsta grad
kvar, i mitt hjärta
och i mina drömmar
är du min

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-26 15:47



Bookmark and Share


  danne //
fint ville säga mer men det räcker att det är fint!
2019-05-27

  Peter Stjerngrim VIP
Snälla, var snäll med dig själv och låt föremålet för dina drömmar få bli medveten om hur mycket du känner för den ...
God fordsättning och Gott Nytt År
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP