Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergående

 

 

horisonten ristades mot svärtan

drömmarna domnade

älven gäspade dimmor till dans

solens mörkrum skapade

grånande gryning

 

livshjulet mot zenit

i uppförsbacke

samlade ihop

trädens långa skuggor

blekljuset smekte

rodnande kind

 

 

 

 

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-26 15:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa drömmarna kan sannerligen domna. Du jobbar fint med allitterationer på bokstaven D i första stycket. Tycker om blekljuset. Talande.
2018-12-26

  Larz Gustafsson VIP
This to shall pass.
Alles geht vorüber und alles geht vorbei.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg