Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom betraktarens öga

Resans gång
Genom åren
Bildrik och
berörande
Sanningssökande
och lögnaktig
Samansatt och
svårtolkad
Ständigt pågående
Livsresan
Din genomresa
och upplevelse
Sedd genom
betraktarens öga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-26 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP