Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamheten är den enda genväg för minnenas uppspelning!


HUR KÄNDES DET?!

-Nu ensam sitter jag här som ett träd utan löv, det sa Mari medan hon googlade i hopp på att hitta nåt tråd som kan leda till hennes enda son adress. Eller hitta ett slumppublicerat foto av honom på nätet.

Hon tog ett djupt törstigt andetagt och forsatt:

-Julen känns så tom för närvarande, allt är inte likt sig som innan, vad har hänt med människans hjärta?, plötsligt upptäcker man hur folk förändrar sig genom åren när man har inte väntat sig ensamheten som jag upplever nu, inte ens kom det minsta lilla av sms-set som han brukade hälsa (God jul mamma).

Ensamheten är den enda genväg för  minnenas uppspelning!

Hur kändes julen för dig då?

 

 




Prosa (Kortnovell) av MALVAA VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2018-12-27 14:19



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Öknenes Ros
Ja synd att det är det för många i jorden men som tur att du är inte en av dem utan du är lycklig att du är omgiven med din fina familj ;)
2019-01-02

  Öknens Ros VIP
För många betyder julen ensamhet, för mig var hela familjen samlad med barn och barnbarn.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP