Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lingvistik...

En artist han målare blev
yrkesnamn på dörr han sen skrev
PSYCHO THE RAPIST
svårt med stavning helt visst...
Ett ord ska det vara, sa lingvist...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-12-26 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt