Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrevs under den för mig vedervärdiga sommaren 2018.


I mig

Solen står högtDet e hett Sommar i sin fulla skrud

Stockholm fullt av liv och skratt Men tomt

Instagram e full med lycka Min kropp e full av dig

Du lever Du andas Du pratar I mig

Ditt skratt Ditt väsen I mig I mig

Träden ändrar färg Gräset plågsamt torrt o vasst Tiden har gått Men jag går bara runt

Letar efter...
Du är inte nära nu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Linda Åkesson
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-26 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson