Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dygd

______________________

tomhet

suger livet ur

allt

ty den som ids erkänna tomheten

får känna den än mer

 

det är en dygd att inte vara

som alla gamar runtom

så som man sig bör för att

överleva i världen så som den är

idag

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-27 04:07



Bookmark and Share


  petter rost
önskar din text uppläst, vrålad, i tusen decibel över hela jävla sta'n - nu, nu... nu!
2019-01-22

  Johan Bergstjärna VIP
Viktig och bra text.
2019-01-10

  Peter G VIP
Min tolkning;
Tomheten ligger till grund för rädslor, rädslor gör att vi försöker fylla tomheten med meningslösa saker, t.ex. materiella ting, kanske låtsasliv på digitala medier eller något annat som kan fylla hålet i själen; ingen vågar se in i tomhetens ansikte, lättare att följa strömmen, men det slår tillbaka mot oss...Tomheten är som en bumerang..

Bra skrivet!

2019-01-01

    ej medlem längre
Nej, man behöver inte vara som alla andra, man behöver inte ha allt man tror.
2018-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt diktat!
2018-12-27

  ULJO
Vår värld rasar samman och vi står bara där och gapar.
2018-12-27

  Maria Sundelin VIP
Förstår känslan
Kramar
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP