Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnesnår


Hennes törnesnår
Är vassa
Men mjuknar lätt
Under hans fingrar

Hennes hjärta
Är fruset
Men smälter lätt
Av hans ord

Hennes tårar
Fuktar hennes kind
Men torkar snabbt
Av hans kyssar

Hennes själ
Är trasig
Men läker lite grann
I hans härhet

Hennes törnesnår
Är vassa
Men döljer den vackraste
Av nyponrosor




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-06-18 13:30



Bookmark and Share


  Madjori
Åhh....så vacker dikt...gillar den.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP