Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husgudar

För att slippa ensamhetens
isolering och utplåning
tillkallar jag
de döda
levande husgudarna
kring min säng
Jaakko Seikkula
Barbro Sandin
Alain Topor
Tage Danielsson
Barbro Alving
Sven Lindqvist
Jonna Bornemark
Kajsa Ekis Ekman
Johan Ehrenberg
tillsammans gnolar
vi en polyfoni
av motströmsblues
svängrumstango
ackompanjerad av
rädslans strängar
modighetens pris
sömnlösheten plåga
med målet
människans lustgård
i demokratins vagga




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-27 06:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt med polyfonins många stämmor.
2018-12-27

  Blomma-Stjärna VIP
Åh, så bra att kalla in dina många och fina husgudar till en svängrumstango i demokratins vagga!
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP