Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graf

Jag klär mina väggar
naken betong
med färgglad makulatur.

bilan föll
som julnattssö

bebådad
förblir våren
väntar ej på den saktfärdiga
som saknar tändstickor i kylan.

© Bosse 27 december 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten