Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept på en Själ

 

1 dl Kafka

1 dl Sorg

1 msk Ironi

1 tsk Hopp

1 tsk Glädje

 

Rör om!

 

Serveras med fördel 

som tillbehör till trassligt Hjärta.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-27 08:07



Bookmark and Share


  ULJO
Ett bra recept.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP