Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad.Lite sanning i rappakaljan

Jag hatar kluvenheten
och älskar den.
Samtidigt.


Det kan man inte göra.
Sådan kan man inte vara.

Jag är sådan.
Jag är inte sådan.

Allt är svart.
Allt är vitt.

Nyanserna är oändliga i det svarta och i det vita.

Allt är grått, bara grått.

Pärlgrått är en underbar nyans.


Jag vill äga
och inte.

Ha mer
och inget

av allt och inget
Alltid och aldrig.


Hela mig.
Dela mig.









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 08:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äta kakan och behålla den?
2019-01-04

  Öknens Ros VIP
En kluvenhet som säkert delas av flera.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP