Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus

Om vi alla vore
jesus för en dag
denna ständiga strävan
efter personlig lycka
den skjuter sig i foten

Vem kan förklara
dessa bilder
i en drunknad hjärna
varför jag varje dag
känner detta vemod
som sjok av grå sorg
invaderar mitt inre

Stillheten är den vän
jag alltid återvänder till




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-27 08:30



Bookmark and Share


  aol
Tycker om att en dag få vara Jesus, bra och mycket fint berörande skaldat.
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP