Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet


nu finns här varken barn eller slott
bara en skummande våg
skyar som målar allting i grått
ingen som visste och såg

när händerna tappat taget
och ljusglimtarna släckts
visar sprickorna en svaghet
hur tilliten har knäckts

nu reser du till lugn och ro
till solig och skyddad strand
där kan du forma dig ett bo
när du till sist nått lyckans land




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-27 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!