Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skimär

Att kunna och veta
vad som är bäst och
hur allt borde vara,
är en skimär
När du inte ens vet,
varför du är här
Tänker att det kanske
är bäst att backa
ett steg
Utan att för den skull
verka feg
Det är nog snarare
ett framsteg, som får
dig att se klarare
vilken roll du
faktiskt har, och vara
anpassningsbar
Istället för att ta
dig själv på alltför
stort allvar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-27 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP