Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem och vad styr Dig?


Genomskådande problematik

Vem leder flocken och vad är syftet?
Styr ledaren efter värderingen helhetssyn
eller egen syn?
Hur visar ledaren sin syn genom handling
i ord och praktik?

Är ledaren fullvuxen sin uppgift eller styrs
personen av lusten till rampljuset och är
ett redskap för krafter som manipulerar?

Helhetssyn är kunskap om att allt är
kopplat samman i system där ömsesidigt
beroende betyder att feltänk/handling påverkar
helheten i alla delar och skadar balansen.

Kortsiktigt tänkande med vinning ekonomiskt
tycks öka välfärden men samtidigt utarma naturen
dvs jorden , människorna djurens livsutrymme
minskar och människor dör av utmattning när
både kropp och själ svälter. Näringen minskar
på alla nivåer medan människorna lurats att tro
att sanningen om välbefinnande handlar om en
knapptryckning och att all kunskap finns i en
hårddisk!

Vågar du se sanningen?

Man har fastnat i spindelnätet som nu finns över
hela planeten!.....Vilka spindlar äter flugorna som
fastnat!

Demokrati eller diktatur......hur genomskådande är
Du?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-27 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket intressant text. Äkta demokrati höll så sakteligen på att utvecklas under 1900-talet, speciellt i vårt land, men vissa krafter såg med list och våld till att tvinga skutan åt fel håll. De flesta av oss lät det ske, förtrollade av fagra, tomma löften och skicklig manipulation. Jag tror att våra förmödrar och förfäder måste rotera som fläktar i sina gravar, djupt förfärade över hur lätt vi kunde spela bort den unga demokrati och det välstånd, som de halvt slet ihjäl sig för att lämna åt oss i arv.
2018-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Vågar du se sanningen om Antikrist, den globale diktatorn, vars framträdande förbereds?
Detta skriver jag inte för att provocera.

New age kallade sitt nätverk för en konspiration. Vet inte vad man kallar det numera.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP