Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att va gammal 27/12 2018

När man blir gammal och sönder går
vilken tur, man nya reservdelar får.

Det mesta går att byta ut
hoppas de ej på lagret är slut.

Minnet kan svika och spela ett spratt
när namnen är borta, svårt att i personer få fatt.

Ibland kan man minnen ha från förr
det är som att öppna en dörr.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-27 11:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att gå till huvudlagret när man behöver byta ut något...fast man hoppas att det dröjer länge...
2019-01-05

  Öknens Ros VIP
Det är fantastiskt att kunna byta ut kroppsdelar när den egna kroppen börjar ta slut.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning