Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den namnlöse författaren

han satt uppe
sent om kvällarna
och skrev på sin bok

de mest sällsamma historier
öppnade sig, dansade över sidorna
men skulle nån nånsin få läsa detta?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-27 14:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det finns fler läsare än man tror
men det är på nätet dom bor
2018-12-27

  SatansSon VIP
jo en. är man klok finns det jämt nån annan. en enda annan.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP