Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Isstelnade hjärtan är döden i bästa fall


GRÖN KVIST!

Med en grön kvist rör jag vid ditt isstelnade hjärta

Det kanske grönskas om

Isstelnade hjärtan är döden i bästa fall

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2018-12-27 14:33



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Öknens Ros
med gröna ord stort tack ;)
2019-01-02

  Öknens Ros VIP
Ett stelnat hjärta är ett dött hjärta.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP