Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Phil. Vinnie. Dime. Rex. X


En vulgär bild av styrka

En riktig vän
Jag skriker det igen
Att driva ut demoner
Det klarar inte vanliga personer
Vanliga personer, dom attackerar
Vi är radikala, men rädda
Trängs undan
Lever i hål
Vi skriker och skriker
Men vi är osynliga
Precis som vår kärlek

Så jag dog
Bara för dig
Sen släckte jag dig
För att återuppstå


Befriade gisslan
Men ångrade vad jag såg
Dog igen
Och igen
Ångrar inget mer
Nådde en ny nivå
Ett nytt liv
Det är dags att börja leva



Nya ärr
Gammal hud
Svåra minnen
Svunnen tid
Nyss försvunnen
Sången dog ut
Nya toner
En ny gud

En gud som förstår
Har levt samma år
Som kan leva fullt ut
Med likadana sår

Som kan hela genom att slå
För innerlighet kan aldrig missa
Det är fortfarande en lång väg att gå
Men lyssna
Dom spelar fortfarande där uppe
För dig




Fri vers av BreakingHands
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-27 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow!

2018-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Just det, innerlighet kan aldrig missa. Mycket bra.
Det är av kärlek som Jesus kastar ut demoner. I dag gör Han det genom Sin församling.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands