Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetens famn

I den öppna famnen
kryper jag intill
känner mig så trygg
att vara nära
jag räds inte mörker
när du finns här
du viskar i mitt öra
att vi är kära

Trygghetens famn
den finns hos dig
värme och gemenskap
är vad jag kan få
söker din närhet
när jag behöver tröst
din famn är öppen
så lätt att nå

I den öppna famnen
strålar det känslor
kyssar och pussar
är vad du bjuder
alltid till hands
när jag behöver
du vet vad jag vill
av kärlek du sjuder

Trygghetens famn
vill jag ofta till
du är alltid nära
lyssnar och berör
din närhet och värme
får mig att må bra
du tänder min livsgnista
när själen är skör

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-21 12:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En varm och vacker text!
2019-02-25

  Eaglemountains VIP
Underbart ... så vackert..
2019-02-22

  Yrre VIP
Så fin!
2019-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om det största; att få vara skör och trygg - i kärlekens famn!!!
2019-02-21

  Maria Sundelin VIP
Något vi alla behöver få känna ibland
2019-02-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar kärlekshyllning! Just att våga vara skör inför en annan människa, det är kärlekens under.
2019-02-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
T rygg vid rygg
R ygg i rygg
Y nnest stor
G ott i en gror
G ott man ju bor

2019-02-21

  Maj-Lis VIP
En famn vi alla behöver
2019-02-21

  Feliaxel VIP
Skönt att befinna sig i tryggheten famn
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO