Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS VIOLONCELL

Det brinner en ton bortom stjärnor
i kosmos blåa kapell
långt bortom de bleka lanternor
som blinkar för oss i kväll.

Det ljuder ur violoncellen,
som eviga eldar tänt.
Guds stråke stryker i kvällen
sitt värmande stränginstrument.

Att vila i Herrens händer
det är att i tidens kväll
få värmas av tonernas bränder
från Guds violoncell.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin bild av trygghet, att vaggas till ro av toner från ovan!
2018-12-27

  Stay Golden
Spot on! Genius!
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP