Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets salt

Du är mitt allt
Jag vill följa dig överallt
Bakom varje krök finns ett äventyr
Vi får se till att det inte går överstyr
För allt vi upplever är livets salt




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-27 19:21



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2019-01-23

  ULJO
Kärlek om den känns rätt kan inte gå över styr. Lyckönskar dig snarare att du hittat rätt i livet. Få förunnat. Njut av det och lev och älska.
2018-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek, när den finner sin stig.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP