Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje våningen

det var nog det sista tillfället
kvällen på tredje våningen

smög ut genom fönstret
vilade mig på taket

du följde inte efter
det gjorde du aldrig

jag är klar nu.




Fri vers (Fri form) av Den Blå Tallen
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-27 21:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känslan är när man står på bron
kastar sig ut för att flyga
men ändå överlever
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen