Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömntåget är fullt med får och monstren under sängen snarkar

sömntåget gick
jag försöker räkna får
månen är full

monstren i garderoben
talar högljutt
med dem som ligger under sängen

”kan ni inte hålla tyst?”
tänker jag
men bäst att inte säga nånting

nu kom nästa sömntåg
men det är fullt – med får
och månen är full i fan, igen

monstren i mitt huvud
blir allt högljuddare nu
och de som ligger under sängen
har somnat – och snarkar

ännu en natt är snart förbi
och när dagen gryr
somnar jag som ett litet barn




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-27 21:40



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Femte stycket gillar jag extra skarpt!
2018-12-30

  Kungskobran VIP
En bra sömn är livets bästa gåva
2018-12-28

  Språk, hjärna!
Sömntåget är fullt!
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP