Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partituret

Tonläget i rummet
Partituret ristat i svart
över vit bakgrund
Röstens klang som
en värmande sjal över
frusna axlar
Färgar rummet i skogens
klangton
Allt som är du
Återspeglat i rummets
klangbotten
Som är du




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP