Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

joRd

vill bara vidare som när man har en söt

jordgubbe i munnen,

sa hon då hon delade gubben i skivor, draperade över ett fat

för att gratinera i ugnen.

en kan avverka en del under en livstid tänkte hon i det att hon ställde

spaden att vila i förådet han varsamt byggt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-27 22:03



Bookmark and Share


  ULJO
Gratinerade jordgubbar, låter spännande
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP