Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En trygg hand


Långa röda naglar

Långa röda naglar

ska nu ge mig föda

Glänser som rubiner,

ger mig näring som mig göda

 

Ja de ska bli mitt signum,

mitt visitkort här på jorden,

en passersedel här i livet

för att främja alla orden

 

Och orden de ska spridas

som agnarna från vetet

De ska öppna mången männ´ska,

göra livet mer medvetet

 

I nattens dunkla sken

ska de lysa såsom ljus,

var och en tillsammans,

leda vägen till Guds hus

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP