Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våren i dvala


Videung

Gläns sjö
räven rask
över strand

stilla natt
hälsad skön
signad jul

har vi ljus
vem har tänt
stjärnan klar

dina ögon
sov du lilla
än det är

morgonstund
kom kom
nästa år

solskensöga
vintern ra
ros utsprung

videung














Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 20:47



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Roligt och snyggt diktat.



2019-01-03

  Stay Golden
Cleaver ^^
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP