Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är förväntningarna lite väl stora när det nya året ska svinga sitt trollspö över våra huvuden och förändra allt Eller?


Nyårs städning

Nyårs städa
är en bra ide
Bort med allt
du inte orkar se
Gamla årets
nederlag
Byts nu ut mot
nya tag
Önska ska man
också göra
Kanske att slippa
all denna röra
Städa ut sånt som
ingen ska behöva se
Kanske hur trött och
förbannad du e
Eller bara dum, ful
och trist
Det kan du glömma
För på nyår ska det
va nåt visst!




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 02:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En humoristisk fin text!
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP