Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du kallar hjärta

Du är den första som säger att du älskar mitt leende och inte min hud.
Min nakna hud mot din under långa kalla nätter
Tanken får mig att le,
Att le det där leendet som du älskar.
Du kan såra mig, du kan få mig att falla,
Så snälla, snälla
Älska min kropp istället.
Bränn hål på den med dina cigaretter
Slit sönder den med dina bara händer
Men krossa inte mitt blodfyllda tomrum som du kallar hjärta.




Fri vers (Fri form) av Trasigtglas
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas