Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors kloka ord.


"Tomma or", sa mor,
"de e bara tomma or,
di menar ente hällten å va di sior"

Jag minns orden, men jag minns inte
i vilket sammanhang mor sa dem till mig.

Mors ord var inte tomma, hon menade vad hon sa.

Dessa ord dök upp i huvudet häromdagen, när jag lyssnade på några av våra folkvalda.






Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 06:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Tro inte på politiker" som Reinfeldt sa för ett antal år sedan. "binda ris åt egen rygg" var det ja.
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP