Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG BÄRA DIG

 

I månens ljus

då natt är mörk

och sorgen klagar

 

låt mig bära  dig

 

i solens ljus

då dag är moln

och saknad gråter

 

låt mig bära  dig

 

jag är bördig jord

där dina rötter

trygga står i kärlek

 

låt mig bära dig

i mörker och ljus

 

till tidens ände




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2018-12-29 18:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin kärleksfull text
2019-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla av trygghet...så fint...
2019-01-05

  DavidM VIP
Ömheten påtagligt gestaltad i dessa strofer.
2019-01-05

    ej medlem längre
Vad fint du skriver. Trösterikt och mycket vackert.
2019-01-04

  Lottie Ålhed VIP
Underfundigt och fint Fastnade för raden
I solens ljus då dag är moln och saknad gråter
2019-01-03

  Stisse
Utsökt poesi som tröstar och ger sinnesro.
2019-01-01

  KattenKin VIP
Vilket vackert bildspråk!
Utsökta verser!
Kärlek som bär.
2019-01-01

  Niliboy
Ja, den var fin, ofta från dig!
2019-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
läser om - flera gånger - så vacker klang - så vackert innehåll -
bokmärker
2018-12-31

    ej medlem längre
Det är roligt att läsa sånt här. Jag blir ju glad för att det är så rackarns bra!
2018-12-31

  Stanley Rydell
I ljus och mörker av bördig jord buren - inbjudan till en kärlek som icke söker sitt. Nästan smärtsamt vackert!
2018-12-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande fint!
2018-12-30

  M.Eta
Fina ord!
2018-12-30

  Petter Wingren
Finfin. Behövde den...
2018-12-30

    ej medlem längre
Kärlek...
2018-12-30

  bittemi VIP
Vackert
2018-12-29

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2018-12-29

  ULJO
Briljant skrivet
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP