Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förbluffade kvinnor historia


Det är flamman av blek kärlek på himlen.

Att välja politiker är som att mörda fåglar  och skicka i landsflyktmänniskor!

 

Historia, religion och bh har alltid deformerat verkligheten.

 

Precis som att i natt ett turkost ljussken har tagit över NY himlen, på grund av en, elkraft anläggning  sades, men sådant ljussken var över Stockholm för ett par dagar sedan och varade i mer i 30 minuter, jag förklarade för mig själv att de är ren luft och börjar ljusa tider snart, medan söker på internet vad någonstans ljuset den kinesisk måne som används för nattbelysning i stället gatan stolpar nyligen vi fick, av en osund anledning i lag ser jag ingen skillnad på i förbättring av gatubelysning tvärtom är förvirrande och skapar illa mående påstår hundförare, som gör hundar lite nervösa.

Jag vet inte varför politiker accepterar saker och dansar efter entreprenadernas pipor,

Exempel av missbedömning:

Mao i Kina 1958 dödade 600 miljoner gråsparvfåglar som han själv konstaterade att det är orsaken till fattigdom sedan ett år senare dörrhundratusentals kineser p.g.a. svält eftersom larver invaderade åkrar och kinesiska ekosystem var förstörd.

Sedan vill Mao importera fåglar men inget land vill ger honom, bara Sibirien, som var väldig svårt anpassade och på kinesiska karta denna fågel saknar i detaljer, då fick han en ide att flickor som föds ska lämnas i bytte av fåglar…




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2018-12-28 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP