Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen eder med varandra

Det är långt kvar innan avunden 

hos människan är övervunnen

Visst kan det kännas berättigat

att känna avund om man upplever orättvisa

riktad mot sig;

men det är inte den känslan jag riktar mig emot;

utan det är den lilla småaktiga känslan i avunden;

när man kan ha det lika bra;

men ändå känna en tagg av avund,

om den andre har uppnått något

som jag inte har

Vi måste kunna glädja oss med varandra




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-28 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP