Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet ju alla...

Vad har korsord gemensamt med
gräl, i stort som i ett litet led?
Det vet ju alla
fort man dit kan falla!
Ett ord ger lätt ett till i sitt skred...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt