Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en gammal text här inne nyss, här är min kommentar.


Kritik på en text (1792) prosa, kort sagt







Spännande kan det bli med otakt.
Någon berättar om svenskar,
att de gärna försöker hänga med i musik,
men som publik gärna klappar
i baktakt eller just otakt.

Hur det då blir om erotikens gunstlingar
söker sig på
några gemensamma övningar?
Om sängövningar ej vore populärt,
vore storken nog lätt arbetslös...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 11:33



Bookmark and Share


  danne //
Helt klart över instämmer lr kn man under stämma? Helt aprå på Storken, min far kom ur Blomkålen, då det i hans fädernes land var lite mera strikt i denna blommor å bi föreläsningen när Edukationen stod på svart tavla med kritvit still !
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP