Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMHÄLLET År 2019

 

Det händer otroligt mycket saker. Det kryllar av Facebook bland annat. Det sker ca 10.000 miljarder saker per tusendels sekund. Och det bara i Örebro. Människorna är väldigt handlingskraftiga. Vi konsumerar. Därför att vi kan det. Vi tar in så mycket splittrad information i en sån fart, att hjärnan inte hinner att processa, smälta, sortera.
Vi tappar bort oss själva på djupet, och tappar bort varandra.
Vi Konsumerar därför att vi kan det. För att vi tror att vi mår bra utav det. Stationerade på ytan av oss själva, så tror vi att vi har allt som vi behöver för att må bra. Vi lever tryggt och säkert, tror vi, framför TV:n. Vi sover med öppna ögon framför datorn, för vi har ingen integritet. Det händer otroligt mycket saker i samhället. Men ändå händer det så lite. Vi är drogade allihopa.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-28 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP