Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en vän


Det lyser om dig

I de små gesterna av värme du alltid utstrålar

När du bekräftar de människor du möter i vardagen

Ger dem känslan av att bli sedda oavsett vad

En gåva som du bär med dig i livet min vän

Respekt och närvaro är det vackraste en människa kan bära

 




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-14 19:48



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fin gest till dem som ser.
2019-02-02

    ej medlem längre
Du träffar så rätt här. Att ha en sådan vän nära sig är stort.
2019-01-15

  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2019-01-15

  Feliaxel VIP
Livets finaste gåva
2019-01-15

  ULJO
Så fint
2019-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till en vän och medmänniska!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP