Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi lever för våra drakar

Min nya röda tröja
Minnesluckor från gårdagen
En smetig tårta
Hårig svans

Är dom så heta?
Ja, de blöder ju

De var på gott humör
De två med pälsar

På huvudet
Hund likaså
Hus genom dörren

Vi följer kartan

Blåa rum
Neddragna gardiner
Än så länge tystnad

Vi lever för våra drakar
Tre röda sår i handflatan

Han tejpar utan att titta

Ögon tröttare än glass
Förbiser Rostiga stängsel




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-28 12:53



Bookmark and Share


    All my ghosts
Bara titeln i sig, som är genialisk, är värd en applåd.
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka