Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vinter till

Om jag lever en vinter till
Ska jag tända ett ljus för varje fjäril
Som bildar en stad

Det gäller att inte stödja sina medspelare

En tass i handen
Håller hårt

En stjärna för varje smådjur
Som förlorat en klo

Vi håller varandras händer
I hopp om alltid




Fri vers av regnflicka
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-28 13:00



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Framåtblickande på ngt sätt...en vacker text...i hopp om alltid...
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka