Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-26 10:21 av the wildcat (medlemsid: 79522)


inför det nya året


Skepp ohoj
vad är det här för skoj
Låt inte din skuta i livet kantra
nej rabbla upp ett positivt mantra
Nu inför det nya året dra giporna opp
ändock tiden är mörk, hissa flaggan i topp

Nu är inte tid för dystra toner
nu ska vi tända våra ljus för miljoner
varje nyfött år bär på en oerhörd kraft
positiva tankar ger en magisk makt
åt sorgsna själar och sinnen
sorg försvinner även mörka minnen
ännu brinner det inte riktigt i knuten
men snart ska vi skjuta av saluten

Ännu finns tiden för allt vi minns
kunskaper ur den vinns
verkligheten fått oss lära
att aldrig mer gå det destruktiva nära

Fatta pennan låt den av våra löften brinna
av smärta och kärlek både man och kvinna!




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2018-12-28 14:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP