Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya stjärnor

När ska du börja med din plan?
Vem frågar?
Du.
Spåren framför dig är dina egna
En kall natt väntar vid tjärnen, som gnuggar sig mot nattfrosten
Du kommer sova under nya stjärnor och när du vaknar är din blick klar
Och du vänder dig om




Fri vers av Dan Eriksson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 14:18



Bookmark and Share


    All my ghosts
Vackert skrivet, för språket är klart och enkelt - inga komplicerade formuleringar som döljer något. Tvärtom en öppenhet som leder läsaren till det gåtfulla inre livet i dikten, om man säger så. Genuin applåd till denna text!
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Eriksson
Dan Eriksson