Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fiskgälsblodet!!

Käre Jesus

vad du vägleder

mig,

ingen rast

ingen ro,

men vi har

ju Bibeln 

som talar

om saktmod

och ödmjukhet

och du Jesus

som förlåter

alla våra synder!

Vi äro blott

fåkunniga fiskare

som inte ens tackat

för det vi fått!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-28 14:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2019-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland glömmer man att tacka...bra att du påminner...
2019-01-05

  aol
Vilka vi , prata för dej själv, vi andra är många som tackar för det vi fått,
2019-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint skriftat!
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy