Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säga förlåt till sig själv

Älskade elvira, förlåt

förlåt för alla gånger ja stoppat fingrarna i halsen
förlåt för alla yrselattacker på gymmet
förlåt för alla springturer som benen skakat

förlåt för alla gånger ja särat benen för killar som förstört mig
förlåt för Allt ja aldrig pratat högt om

förlåt för alla slag som blivit blåmärken på min hud
förlåt för alla hårda ord och svarta ögon i spegeln

Älskade elvira, förlåt




Fri vers av elvira.V
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-28 15:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
gripande o starkt
det är bra att förlåta sig själv.
2018-12-31

    ej medlem längre
Vilken stark och sorglig dikt. Du skriver otroligt bra. Gjorde lite ont att läsa.
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V