Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohämmat

"Vad vill du?"
Din röst brister


För du vet
mitt svar

Och även
ditt





Och hur de kommer
ljuda
i samklang







trots
att de inte
får





"Jag vill bara älska dig
Ohämmat"







Och sorgen
bränns
i tystnaden




Fri vers (Fri form) av Marelia
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-28 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marelia