Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Vill du slippa lögner,
halvsanningar
- var tyst.
Hungrar du efter
sanning, sök den.
I tystnaden finns den.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP