Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi letar vidare

vi är alla olika
en del av oss
hittar kanske hem

men alla har vi väl
nånting som skaver
nånting som inte riktigt stämmer

och alla famlar vi nån gång
i ett mörker, och vi letar –
vi letar vidare




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-28 20:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet är ett ända sökande
2018-12-29

  Bodingen VIP
Hoppas bara man blir nöjd sen när man hittat det man söker, om man nu hittar det vill säga
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP