Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtan brister

Undra hur många hjärtan
som har brustit under årens gång.
Undra hur mycket hjärtesorg
som inspirerat till dikt och sång.

Undra hur många tårar
som fallit i tysta sängar.
Undra hur mycket alkohol
som köpts för dystra pengar.

Undra hur många vänner
som fått krama och hålla om.
Undra hur många som väntat
på någon som inte kom.

Undra hur många bitar
ett hjärta kan brista itu.
Jag undrar varför det inte kunde,
kunde bli jag och du.




Fri vers (Fri form) av Stina2
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-29 00:14



Bookmark and Share


  Stay Golden
Kär och sorgsen dikt. Bravo <3
2019-01-01

  mare VIP
Känslofylld dikt
fint flöde berör

2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Stina2
Stina2