Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 28.12.18

genomskinliga
bubblor hjärnan bedövar
Antikrist segrar

© Bosse 28 december 2018.







Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-29 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten